Nieuw in de verhuur

Apparatuur voor online events

In deze bijzondere tijd blijft onze verhuur afdeling investeren in kennis en nieuwe apparatuur. Stilstand is immers achteruitgang. Als gevolg van de voortdurende Corona maatregelen richten we ons met name op online, virtuele en hybride events. Zo zijn er een aantal nieuwe producten te vinden in ons rental assortiment die ideaal zijn voor livestreams, cloud gebaseerd samenwerken en Corona-proof evenementen.

Houben Souren

Epiphan Pearl Mini streaming mixer

De Pearl Mini is een Full HD video streaming encoder. Met dit apparaat is het mogelijk om hoogwaardige livestreams op te zetten voor allerlei online events. Naast stream apparaat is de Pearl Mini met ingebouwd touchscreen ook geschikt om in te zetten als recorder of als video switcher om te schakelen tussen de SDI input en de twee HDMI inputs.

HSV Autocue Teleprompter

De teleprompter of autocue bestaat uit een halfdoorlatende spiegel die voor de camera wordt gemonteerd waarop teksten worden geprojecteerd vanaf een 19 inch beeldscherm. De presentator kan daardoor recht in de camera kijken en hoeft de tekst niet uit zijn hoofd te leren. De camera zelf registreert de geprojecteerde tekst niet.

Roland V-60 HD Multi-Format HD Video Switcher

De Roland V-60HD video-switcher is een professionele 1080p switcher voor video en audio. De Roland V60-HD heeft vier SDI, twee HDMI inputs en meerdere outputs waaronder een Multi-View uitgang. De mixer werkt ideaal voor live producties en is binnen Houben Souren onderdeel van een compacte regieset met remote controlled camera’s.

Elation KL Panel LED video light

Het Elation KL Panel is een softlight armatuur dat uitermate geschikt is voor film- en TV-opnamen. Dankzij de RGBWLC-LED techniek bestrijkt het KL-paneel het volledige kleurenspectrum en maakt dit een kleurtemperatuur van 2.000 tot 10.000 Kelvin mogelijk. Daarnaast heeft het KL-paneel een zeer goede CRI (95), wat betekent dat het een zeer hoogwaardige en levensechte kleurweergave biedt.

Panasonic AW-HE120 Full HD remote PTZ camera

Deze op afstand bestuurbare camera van Panasonic is zeer geschikt voor het registreren van spreker(s) op een podium en voor bijvoorbeeld het livestreamen van een event of congres. Deze remote camera heeft een 20x zoomlens en kan eenvoudig op een statief of bijvoorbeeld in een truss gemonteerd worden, middels een remote control desk kan deze door 1 persoon worden bediend.

Shotoku TP-90 Pedestal camera statief

De TP-90 in combinatie met de Vinten Vision 30 vloeistofkop is perfect geschikt voor camerasystemen met een gewicht tot 60 kg in grote of kleine studio’s. De drietraps hoogtekolom maakt een hoogte verstelling mogelijk tussen 56 cm en 150 cm. De krab-en-stuurfunctie maakt eenvoudig manoeuvreren met het stuur mogelijk. De pedestal kan zelfs met een teleprompter worden gebruikt.

Analog Way Ascender 48–4K–PL seamless switcher

Geavanceerde seamless video switcher met acht outputs voor meerdere schermen op basis van Analog Way’s LiveCore-platform, Soft Edge, real-time perspective layers en 4K-mogelijkheden voor live evenementen en eersteklas presentaties.

Blackmagic ATEM Mini

De ATEM Mini is een uiterst compacte video switcher voor live producties. De ATEM Mini heeft 4 HDMI-ingangen waar je eenvoudig tussen schakelt. Daarbij heb je de mogelijkheid om de ATEM Mini te gebruiken voor livestreaming naar bijvoorbeeld Vimeo, Facebook of YouTube.

Audipack Silent 9600 portable tolkencabine

De Silent 9600 is een transportabele, demontabele vertaalcabine voor met name simultaan vertaaldoeleinden. De cabine is standaard geschikt voor 2 personen en wordt geleverd met ventilatie systeem en LED verlichting. De Silent 9600 voldoet aan de ISO 4043-2016 norm voor mobiele tolkencabines.

Poly Studio USB all-in-one videoconference soundbar

Een slimme 4K camera met speaker tracking brengt de spreker in beeld terwijl de ingebouwde microfoons de spraak tot ongeveer 5 meter opvangt. De gebruiker koppelt zijn eigen laptop middels één USB kabel, zonder tussenkomt van drivers, en kan direct gebruik maken van deze USB-videobar en alle collaboratie platformen (zoals o.a. Teams en Zoom).

4G mobiele internet voorziening

Met onbeperkt 4G gebruik en zakelijke beschikbaarheid is dit een ideale oplossing voor livestreaming op locaties waar geen internet beschikbaar is of een backup verbinding nodig blijkt. Deze voorziening is Plug & Play en maakt gebruik van het snelle T-mobile netwerk van Nederland em haalt met gemak snelheden van 100 Mbps down en 50 Mbps up.

Wentex Pipe & Drape

Ideaal voor het aanpassen van ruimtes, het maken van afscheidingen of het creëren van Covid-proof looproutes. Het systeem bestaat uit staanders en liggers met brandwerende gordijnen van 4 meter hoog. Houben Souren verhuurt de Pipe & Drape systemen als complete sets van 20 meter compleet met alle accessoires in één technocase flightcase op wielen.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.