Patient Event

Medtronic

Begin januari was de Rodahal te Kerkrade de locatie voor het jaarlijkse Medtronic ‘Patient Event’.

Werknemers van Medtronic Nederland komen dan bij elkaar en horen dan indrukwekkende en bovenal inspirerende verhalen van patiënten. De patiënten vertelden dan wat de therapieën van Medtronic betekenen in hun dagelijkse leven. Deze verhalen maken de missie duidelijk waar Medtronic zich elke dag voor inzet: pijn verlichten, gezondheid herstellen en levens verlengen.

Tevreden klant

We mogen terugkijken op een succesvol event, en heel belangrijk een tevreden klant. De waardering van onze klanten is voor ons heel belangrijk en dus nemen we dit compliment maar wat graag in ontvangst! Wij kijken alvast uit naar de volgende editie.
“Nogmaals een dikke dankjewel voor jullie support bij ons Patient Event ! Het was weer een geslaagd event en jullie bijdrage daaraan is erg groot. De samenwerking is meer dan prettig en voelt vertrouwd. Ook veel dank aan jullie vaste crew; het is te zien dat iedereen zijn uiterste best doet en ook hun flexibiliteit wordt zeer op prijs gesteld.”

Time lapse video

Van de opbouw van dit event hebben we een korte time lapse video gemaakt.
Wil je zien hoe de Rodahal wordt omgebouwd tot mooie event locatie?
Bekijk de time lapse dan hier.

Video afspelen

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.