MECC kleurt rood

MECC kleurt rood

MECC Maastricht kleurde alarmerend rood om aandacht te vragen voor de situatie waarin de evenementenbranche zich op dit moment bevindt.

De evenementenindustrie is door COVID-19 één van de acuut bedreigde branches! Om dit onder de aandacht te brengen bij de politiek én de rest van ons land kleurden we, samen met partners MECC Maastricht en Mansveld Expotech, het gebouw rood.

Night Of Live

Voor de evenementensector, die sinds de uitbraak van het coronavirus half maart nagenoeg stil ligt, is het 5 over twaalf. Geen cultuur, geen evenementen, geen uitzicht. Zonder aanvullende steun zullen veel bedrijven failliet gaan en komen er veel professionals uit de sector op straat te staan.

Evenementenlocaties, hotels, event organisatoren, musea, festivalorganisatoren, cateraars, licht- & geluidsbedrijven, interieur- & decoratie-experts en entertainment-bedrijven deden aan de Night of Live actie mee.

We doen het samen

Wij deden mee.
Van angst naar vertrouwen.
Samen staan wij sterker!

#NightOfLive #SamenSterk #Covid #SOS #SaveTheEventIndustries #RedAlert #WijMakenEvents #HoubenSouren #CodeRood #EvenementenBranche

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.