Marc Cornelissen Brightlands Award Ceremony

Houben Souren

Onlangs vond de uitreiking van de Marc Cornelissen Brightlands Award plaats in de Arthur zaal van de Chemelot Campus in Geleen. Uit tal van pitchers mochten de 3 overgebleven sprekers proberen de vakjury te overtuigen om de hoofdprijs in de wacht te slepen.

De Marc Cornelissen Brightlands Award is een prijs voor startende ondernemers die een idee hebben waarmee ze kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld.

 
Houben Souren faciliteerde in het voortraject de volledige technische ondersteuning van alle pitches. Tijdens de finale award show tekende Houben Souren voor de gehele techniek.
Videoregie, beeldregie, audio, stream en tal van online keynote sprekers werden samengevoegd in één aantrekkelijke award show.

 

In deze bijzondere tijd adviseerden wij hoe, volgens de geldende RIVM richtlijnen, alles corona proof in beeld kon worden gebracht. Door het inzetten van onze ultra wide LED banner werd alles ook nog eens aantrekkelijk geserveerd voor de toehoorders in de zaal.

 

Een uitdagende klus in een bijzondere tijd. Dank aan de organisatie van de Marc Cornelissen Brightlands Award voor het vertrouwen!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.