Leudal Awards groot succes

De Rabobank Maas en Leudal reikt sinds 2010 jaarlijks de Leudal award uit aan een project dat door de leden gekozen wordt. De uitreiking is inmiddels een begrip geworden in het werkgebied van de Rabobank en de gala-avond is daarom ook ieder jaar in korte tijd uitverkocht.

Tijdens de award-avond krijgen de aanwezige leden een afwisselend programma te zien met informatie over de bank, de cooperatie-quiz, een optreden van Frans Bauer en hetgeen waarvoor iedereen naar de sporthal in Horn afreist: de Leudal-Award uitreiking.

Op de avond zelf konden de leden door middel van stemkastjes hun voorkeur geven voor 1 van de 5 genomineerden.

Houben Souren Verhuur zorgde voor de hele ombouw van de sporthal tot evenementenlocatie. Daar hoorde natuurlijk ook licht, geluid en projectie (21 bij 3 meter) bij.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.