Lekker Venlo kiest voor voorsprong in beeld, geluid en licht

In het weekend van 19 t/m 21 juni vindt de zesde editie plaats van Lekker Venlo. Een culinair evenement waar jong en oud kunnen genieten van een breed aanbod aan entertainment en het vele lekkers dat de restaurants en de regio te bieden hebben.

De organisatie van Lekker Venlo was op zoek naar een partner voor Beeld, Licht en Geluidstechniek van het evenement. Houben Souren verzorgt dit nu al sinds enkele jaren en neemt de zorgen hierover bij de organisatie weg. Een kleine greep uit de diensten die Houben Souren levert tijdens dit event:

– Op afstand bestuurbare HD camera’s waarbij de live beelden van kook workshops worden weergegeven op grote schermen.
– Een PA systeem voor de artiesten, DJ’s en band met daarnaast geluid met een goede spraak verstaanbaarheid en egale verdeling over het terrein.
– Outdoor LED armaturen voor het  aanlichten van de tenten op het terrein tot aan bewegende spots voor sfeer in de cross-over tenten.
Om zo allemaal te samen te zorgen voor sfeer en optimaal gebruiksgemak in beeld, licht en geluid!

Meer weten over het evenement: www.lekkervenlo.nl

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.