LED-projectie tijdens uitreiking InnovAward

In een goed gevulde hal van de InnovaToren in Venlo zijn op 21 november 2013 de InnovAwards 2013 uitgereikt aan 8 Limburgse ondernemers en consortia. Zij ontvingen de awards uit handen van gouverneur Theo Bovens. Onder de grote gebogen LED-projectie wand waren voor de gelegenheid drie podia gecreeerd waarop interessante presentaties gegeven werden in aanloop naar de uitreiking.

Door een doordacht lichtplan en geluidsplan werd de aandacht van het aanwezige publiek naar elk podium geleid. Het grote LED-projectie scherm in de hal werd ingezet om de genomineerden te presenteren en de winnaars bekend te maken. De hal zelf was voor de gelegenheid ingericht als theater met draaistoelen zodat het publiek comfortabel naar elk podium kon draaien.

Uiteindelijk gingen 8 genomineerden naar huis met een prachtige award en een geldbedrag van 30.000 Euro.

Houben Souren verzorgde de volledige aankleding van de hal, van doeken en stoelen, tot licht, geluid en beeld.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.