Kwartaalmeeting Morres & Company

Licht, camera, actie!

Maatregelen, reisbeperkingen, steeds veranderende omstandigheden; ze maken het organiseren van een event erg lastig op dit moment. Toch is het belangrijk om met elkaar in contact te blijven. De vraag naar online events, webinars en livestreams is toegenomen en om die reden hebben wij een professionele studio ingericht op onze locatie in Roermond.

Donderdag 25 maart vond de kwartaalmeeting van Morres & Company plaats in onze studio. Een drie uur durende presentatie waarin wij licht, beeld en geluid tot in de puntjes verzorgd hebben. Een geslaagde middag waarin creativiteit, interactie en inspiratie centraal stond!

Houben Souren

Op afstand, maar toch samen

Vanuit Morres & Company kwam de vraag voor een meeting op afstand, maar toch allemaal samen. Het thema dat centraal stond was ‘groei’. Aan deze vraag zaten een aantal wensen verbonden:

  • Goede kwaliteit om het verhaal over te laten komen;
  • Juiste balans tussen ‘fun’ en ‘informatief’;
  • Elkaar inspireren;
  • Interactief voor de luisteraars;
  • Continu kunnen inspelen op vragen van luisteraars.

We vinden het hierin belangrijk om écht met de klant mee te denken. Een leuke uitdaging voor in onze professionele studio!

De perfecte balans

Wij hebben Morres & Company vooraf geholpen met de hele setting van de kwartaalmeeting en een compleet draaiboek. Het doel was om de luisteraars de gehele presentatie (drie uur) geboeid te houden. Hierin ontstond een mix tussen de onderdelen ‘fun’ en ‘informatief’.

Tijdens de meeting hebben wij uiteraard gezorgd voor licht, beeld en geluid. Onze studio, met een oppervlakte van 76 m2, heeft een vaste opstelling met een ledwall. Uiteraard is het ook mogelijk om beelden weer te geven op de ledwall. De kijkers en luisteraars van Morres & Company konden via Zoom zichtbaar worden gemaakt in de studio.

Verder is de studio voorzien van een camera regie met drie remote camera’s en optioneel een vaste camera die als bemande camera kan worden ingezet. Met de uitgebreide regie is het mogelijk om pip’s (picture in picture) op zowel de ledwall als in de stream te tonen.

Het resultaat?
Een professionele kwartaalmeeting met genoeg interactie waardoor de aandacht bleef hangen. De perfecte balans tussen ‘fun’ en ‘informatief’.

Uw online event organiseren?

Wij weten hoe belangrijk het is dat u ervan op aan kunt dat de juiste apparatuur wordt ingezet en dat ervaren professionals ervoor zorgen dat alles optimaal werkt en blijft werken tijdens uw event. Of het nu gaat om de registratie van audiovisuele ondersteuning bij congressen, beurzen of andere evenementen; wij zorgen dat ons werk goed gebeurt, want u krijgt maar één kans en u kunt het morgen niet overdoen.

Benieuwd wat wij voor uw online event kunnen betekenen? Laat u door ons adviseren en ondersteunen.

Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken graag met u mee!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.