Hybride Events geven een 360° kijk op gezondheid

Onvergetelijke Hybride Events voor de Open Universiteit
Onlangs realiseerde Houben Souren twee hybride events voor de Open Universiteit in opdracht van Parkstad Limburg Theaters en de Brightlands Smart Services Campus. Zowel fysiek op de locaties, als online via een livestream konden beide evenementen gevolgd worden.

‘360 graden kijk op gezondheid’

De Open Universiteit vierde haar 37e dies natalis in Theater Heerlen. Het thema van deze dies was ‘360 graden kijk op gezondheid’. Prof. dr. Jet Bussemaker, voorzitter Raad voor Volksgezondheid & Samenleving en prof. dr. Theo J. Bastiaens, rector magnificus Open Universiteit gaven een rede. Voorafgaand aan de viering van de dies natalis vond een tweedaags symposium plaats vanuit de Brightlands Smart Services Campus te Heerlen rond hetzelfde thema.

Bekijk hier een korte impressie van de techniek die we voor deze twee evenementen faciliteerden.

Video afspelen
Houben Souren

Hybride evenement organiseren?

Download de checklist!

Door onze hybride oplossingen heb je de intimiteit en dynamiek van een offline evenement, met de schaalbaarheid van een online evenement. Het beste van twee werelden dus én bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos. Een hybride evenement organiseren? Maak gebruik van de checklist en laat niets aan het toeval over. Inclusief handige tips die je niet wil missen!

Download de checklist 

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.