Hybride vergaderruimtes

Door de intrede van het nieuwe werken en agile werkmethoden komen er steeds meer nieuwe werkvormen waarin audiovisuele hulpmiddelen een grote rol spelen. Op kantoor wordt de focus steeds meer verlegd naar het werken in teamverband aan projecten en het online samenwerken. Daarom is videoconferencing in opmars. Niet elke organisatie wil of kan grote conference rooms met dure hardware inrichten. In dat geval kun je het ook kleiner aanpakken en met behulp videoconferening tools kleinere Hybride vergaderruimtes inrichten.

Wat is een Hybride vergaderruimte

Een Hybride vergaderruimte is een kleine vergaderruimte voor teamoverleg. Door middel van videoconferencing kunnen ook de externe collega’s het overleg bijwonen. Hybride vergaderruimtes zijn laagdrempelige ruimtes, vaak met comfortabel meubilair, waar 2 tot 6 personen zich kunnen terugtrekken voor kort overleg.

Houben Souren

Wat zijn de voordelen?

Met name in de grote kantoren, waar wordt gewerkt met open kantoortuinen, biedt een Hybride vergaderruimte een plek waar je niet wordt afgeleid door de (telefoon)gesprekken van collega’s. Dit komt ten goede aan de concentratie en dus ook de productiviteit. De ruimte is klein en je zit dicht op de webcam waardoor de deelnemers automatisch meer betrokken zijn bij de bespreking. Richt meerdere Hybride vergaderruimtes in waar je medewerkers zonder reserveren zich kunnen terugtrekken voor kort, tussentijds overleg. Zo maak je optimaal gebruik van je kantooroppervlak. Bovendien kun je de ruimtes ook gebruik voor andere doeleinden zoals sollicatiegesprekken, webinars of presentaties.

Hybride vergaderruimtes door Houben Souren

Kies ook voor het creëren van een Hybride vergaderruimte en laat je door ons adviseren over en ondersteunen bij de inrichting.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Etienne Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.