Groen licht voor GroenLinks congres

Op 16 februari 2019 was Houben Souren in de Ijsselhallen te Zwolle verantwoordelijk voor de visuele ondersteuning van het jaarlijkse partijcongres van GroenLinks in opdracht van Purple Group.

Een vlekkeloze regie, inclusief perfecte timing zorgde voor de juiste weergave van alle presentaties en videobeelden op de verschillende schermen, waaronder het grote, centrale ultra-wide screen van maar liefst 25 x 5 meter.
Daarbij maakten we onder andere gebruik van een speciale picture in-picture techniek. Waarbij verschillende videobeelden, presentaties en illustraties gecombineerd worden en gelijktijdig getoond op één scherm. Bovendien is er nog een element aan toegevoegd; door middel van voting werd aanwezigen de mogelijkheid geboden hun stem uit te brengen. Resultaten en uitslagen van de stemmingen waren weer direct te volgen via de schermen.

Door het optimale uit de techniek te halen én met de juiste mensen achter de knoppen, werd gezamenlijk een optimaal resultaat neergezet!

Zelf een indruk krijgen van het congres? De aftermovie vind je hier.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.