Graaf van Horne De Musical

Houben Souren kijkt met trots terug op het prachtige AV project dat wij op 11 en 12 mei verzorgden. De Graaf van Horne musical op de Oude Markt in Weert, aan de voet van de St. Martinuskerk werd door ons volledig ingericht met de modernste technieken op gebied van beeld, licht en geluid.

Houben Souren bouwde rondom het door Upstage gebouwde podium diverse apparatuur om de musical technisch te begeleiden. Denk hierbij aan achtergrond projectie door middel van onze Barco projectoren, bemande en remote camera´s inclusief regie. Geluidsversterking voor de 2500 bezoekers en draadloze headsets en monitoring om de cast draadloos op de diverse podiums te laten spelen. Om de diverse podiums, het plein en de kerk uit te lichten maakten we gebruik van zo´n 100 armaturen geprogrammeerd in een lichtshow welke via tijdcode werd afgespeeld.

Onze crew kreeg bovendien opdracht om de hele uitvoering van de Graaf van Horne musical van minuut tot minuut te begeleiden teneinde het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen op gebied van beeld, licht en geluid. Dorus van den Bosch, de regisseur van “Graaf van Horne De Musical” heeft Houben Souren na afloop gecomplimenteerd: “Zielsgelukkig ben ik met de voorstelling zoals we deze met zijn allen hebben neergezet. Zonder de mannen (en een vrouw) van Houben Souren hadden we dit niet klaargespeeld. Jullie waren top! De Graaf Van Hornemusical kreeg absoluut de ‘wow-factor’ door jullie vakkundige crew aan de knoppen. Daarbij waren jullie stuk voor stuk zeer plezierige mensen om mee samen te werken. Jullie dachten mee op alle fronten en vaak ook nog vooruit. Op elke vraag kwam een juist antwoord en voor elk probleem was er een prima oplossing.  Daarvoor bedank ik Houben Souren. Als er in de toekomst nog eens een dergelijke productie komt, dan wat mij betreft graag weer met jullie!”

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.