Extron Training

Om onze mensen uit te dagen, te stimuleren en te motiveren bieden we bij Houben Souren regelmatig bijscholing aan. Op deze cursusdagen worden op maat gemaakte modules gegeven om onze medewerkers te helpen het beste uit zichzelf te halen. Het zorgt er ook voor dat we voorop blijven lopen in de markt met kundig, bekwaam, betrokken en goedgeschoold personeel.

Afgelopen week was het weer zover, samen met onze leverancier Extron boden we onze werknemers een training aan waarbij configureren en programmeren met behulp van de Extron Global Configurator tool aan bod kwam. Cursisten leerden meer over het werken met deze tool  en het ontwerpen van op maat gemaakte controlepanelen voor onze klanten. Een aantal van onze medewerkers neemt bovendien binnenkort deel aan een vervolg- en verdiepingscursus voor professionals.

Training op maat

Vanwege de positieve feedback die we op onze trainingen ontvangen worden de trainingen in de toekomst ook opengesteld voor technici die niet werkzaam zijn binnen ons bedrijf. Wil jij als student, freelancer of zzp-er deelnemen aan een training? Laat het ons weten! Laat het ons weten! Mail naar: marketing@houbensouren.nl We sturen je graag meer informatie!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.