Eventtechniek tijdens Daelzicht Inspiratiedagen

Het uitwerken van een audiovisueel concept tijdens uw evenement, passend bij de sfeer en het thema ervan. Dat is wat Houben Souren Verhuur bedoelt met evenemententechniek.

Tijdens de Daelzicht Inspiratiedagen heeft Houben Souren Verhuur in opdracht van Organice – uw Eventpartner gedurende twee dagen alle audiovisuele techniek verzorgd.

In de ECI Cultuurfabriek in Roermond werden een mooie beursvloer en 4 seminar ruimtes volledig ingericht met beeld-, licht- en geluidsapparatuur. De keynote presentaties in de centrale theaterzaal werden via diverse camera’s en onze full-HD regieset geregistreerd en via hoge kwaliteit HD-SDI verbindingen naar de andere zalen door gegeven. Hierdoor konden deze presentaties in haarscherpe kwaliteit gevolgd worden door alle aanwezigen.

Om aan te sluiten bij het centrale thema “terug naar de aarde, met beide voeten op de grond” zorgde Houben Souren Verhuur voor aangepaste projectiebeelden. Hiervoor is al in een vroeg stadium meegedacht met de klant.

Met veel flair en enthousiasme bracht een speciaal voor deze missie samengestelde ruimtevaartbemanning de aanwezigen terug naar de aarde. Daarnaast werden de gebruikte ruimten door Organice aangekleed met raketten en sterrenhemels en maakten de aanwezigen gebruik van boardingpassen.

Een van de hoogtepunten van het event was de presentatie door astronaut André Kuijpers.

Organice en Houben Souren zijn al jarenlang partners van elkaar en kijken terug op een bijzonder geslaagd event, waarbij inhoud en eventtechniek elkaar versterkten.

Meer weten over de mogelijkheden tijdens uw evenement? Onze adviseurs staan u graag te woord.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.