Eurovision in concert

Eurovisie pre-event van Europa

Eurovision in Concert in Amsterdam staat bekend als het grootste Eurovisie pre-event van het seizoen, en Houben Souren heeft een belangrijke rol gespeeld bij dit spektakel op video gebied.

Normaal gesproken komen meer dan de helft van de deelnemende landen en artiesten naar Amsterdam voor deze grootschalige showcase, waar ze hun nummer ten gehore brengen aan duizenden fans en de pers. Het is een onmisbaar evenement in de aanloop naar het Eurovisie Songfestival.

Bijdrage Houben Souren

Houben Souren is trots om te hebben bijgedragen aan Eurovision in Concert. In opdracht van Purple Group hebben wij de cameraregistratie en content playout verzorgd voor dit belangrijke evenement. Met onze HD multicam regieset, inclusief 6 camera’s, hebben we de optredens vastgelegd en de kijkers een meeslepende ervaring geboden.

Content playout

De Roland V160HD beeldmixer, die we hebben ingezet voor de content playout, stelde ons in staat om moeiteloos te schakelen tussen verschillende beeldbronnen en de artiesten op hun best te tonen aan het publiek. Dit heeft bijgedragen aan de opwinding en energie van de avond, terwijl de artiesten hun talenten toonden aan een enthousiast publiek.

Vervuld met trots

Als Houben Souren zijn we verheugd om betrokken te zijn geweest bij dit unieke evenement. Eurovision in Concert is een belangrijke gelegenheid voor artiesten om hun nummers te presenteren en fans van over de hele wereld te ontmoeten. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de onvergetelijke ervaring van zowel de artiesten als het publiek.

Bij Houben Souren streven we er altijd naar om evenementen naar een hoger niveau te tillen en de hoogste kwaliteit te leveren. We kijken uit naar nieuwe kansen om onze expertise en technologie in te zetten voor toekomstige evenementen.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.