Doe en beleefdag UMC+ Maastricht

Op zaterdag 6 april opende het Maastricht UMC+ haar deuren voor de Doe- en Beleefdag. Een leuke en interactieve manier om eens een kijkje achter de schermen te nemen van het universitair medisch centrum.

Aan de hand van verhalen van patiënten liepen bezoekers tijdens de doe-dag verschillende routes dwars door het medisch centrum. De interactieve route leidde langs verschillende stations, die een rol in de behandeling van de patiënten speelden. Medewerkers vertelden bezoekers op hun eigen afdeling wat zij elke dag doen om mensen gezond te laten blijven of beter te laten worden. Zo konden bezoekers op plekken komen, waar ze normaal niet gauw komen.

Voor de oriëntatie tijdens de routes werd gebruik gemaakt van een plattegrond, lijnen op de grond en een bijbehorende app. Bij verschillende stations konden bezoekers kijken en luisteren naar fragmenten uit de verhalen van de patiënten. En hier speelde de audiovisuele deskundigheid van Houben Souren een grote rol.

Maar liefst tientallen beeldschermen en vele meters kabel zorgden ervoor dat de persoonlijke verhalen van de patiënten goed uit de verf kwamen. Bij alle stations was de juiste beeld- en geluidstechniek aanwezig, zodat alles voor iedereen goed te volgen was. Bovendien werd alles ondersteunt door onze eigen technici die aanwezig waren om eventuele problemen op te lossen en te voorkomen. Alles om van de Doe- en beleefdag een ware beleving te maken!

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.