Iedereen wordt er wijzer van

Kennis van zaken staat bij Houben Souren hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn betrokken, vaardige technici, die breed inzetbaar zijn en altijd met de klant meedenken. Om hierin voorop te blijven lopen en de klant optimaal te kunnen bedienen is de juiste (bij-)scholing van groot belang.

Daarom worden er met enige regelmaat trainingen en workshops verzorgd voor en door onze medewerkers. Mooi voorbeeld; in deze tijd zijn AV en ICT niet meer los van elkaar te zien. Vorige week volgden onze technici dan ook een IP- training. Tijdens deze training kwamen alle aspecten van netwerktechniek aan bod en werden alle medewerkers bijgespijkerd in de laatste ontwikkelingen.

Mede omdat deze trainingen bijzonder positief ontvangen worden, gaat Houben Souren in de toekomst ook verschillende trainingen aanbieden die (tegen een vergoeding) toegankelijk zijn voor externe technici. Wil jij als student, freelancer of zzp-er deelnemen? Laat het ons weten op: marketing@houbensouren.nl We sturen je graag meer informatie!

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.