Systeemintegratie

Een organisatie vraagt vandaag de dag niet om apparatuur, maar vooral om oplossingen voor een efficiënte manier van werken. Schakel Houben Souren in voor kantoorautomatisering, geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Wij kunnen bedrijfsprocessen automatiseren en kunnen ze ook integreren met bestaande computersystemen en software applicaties. Wij weten welke hard- en software nodig is en kunnen deze ook leveren.

Systeemintegratie voor de ideale workflow

In de meest ideale situatie zijn alle faciliteiten binnen een organisatie ondergebracht in een overkoepelend systeem. Denk aan de praktische voordelen van de koppeling van telefonie, video, geluid, beveiliging en datanetwerken. Al je medewerkers kunnen beschikken over de juiste informatie, op het juiste moment, en kunnen probleemloos samenwerken, zelfs als niet iedereen vanaf dezelfde locatie werkt. Nog mooier is het als ze hun werk kunnen verrichten met zo min mogelijk handelingen zoals het doorklikken of het schakelen tussen applicaties.

Systeemintegratie is een specialisme

Het integreren van systemen is dan ook een specialisme. Onze mensen hebben verstand van audiovisuele techniek, maar ook van ICT. Door de toegenomen complexiteit van producten is het bijna onmogelijk om alle kennis van systeemintegratie in huis te hebben. Gelukkig kunnen zorgen voor ondersteuning.

Systeemintegratie door Houben Souren

Houben Souren installeert niet alleen praktische audiovisuele systemen, wij zorgen ook voor de integratie met bestaande systemen. Daarbij houden we rekening met specifiek wensen en eigenschappen, zoals het energieverbruik, inrichtingskosten, de onderliggende infrastructuur, bedieningsgemak en toekomstige uitbreidingen. Kies voor efficiencywinst en bespaar op kosten; laat de systeemintegratie aan ons over. Ook voor het onderhoud of bij storingen kun je vanzelfsprekend een beroep op ons doen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.