Kantoor automatisering

Op kantoor worden steeds meer werkzaamheden geautomatiseerd uitgevoerd. Zo zijn de spreadsheets, boekhoud- en tekstverwerkingsprogramma’s niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk. Maar de automatisering gaat steeds verder.

Kantoorautomatisering trends

Dat steeds meer administratieve handelingen worden geautomatiseerd door middel van software(applicaties) ligt voor de hand. De kans op fouten wordt kleiner. Er kan doelmatiger worden gewerkt. En je bespaart op tijd, dus ook op kosten. Bovendien komen er steeds meer slimme applicaties en databases op de markt. Denk aan applicaties die werkmethoden als Lean en Agile ondersteunen. Houben Souren ontwikkelt applicaties op maat waarmee je specifieke werkzaamheden kunt automatiseren,

Kantoorautomatisering voorbeelden

Naast softwarepakketten die worden gebruikt voor administratieve handelingen zoals de boekhouding, facturatie, e-mailbeheer en rapportages, zijn er pakketten die een efficiënte samenwerking mogelijk maken en het projectmatig werken faciliteren. Denk aan programma’s als Sharepoint waarmee documenten kunnen worden gedeeld.

Kantoorautomatisering voordelen

Wil jij meer productiviteit, meer en efficiëntere samenwerking en minder fouten op de werkvloer? Onderzoek welke werkprocessen nog kunnen worden geautomatiseerd. Houben Souren heeft als AV-specialist IT’ers in huis die je kunnen helpen bij de inventarisatie, maar ook bij de implementatie en het beheer van software en de hardware.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.