De 36e editie van het Limburg Festival

Limburg Festival heeft afgelopen editie ruim 50.000 bezoekers gehad op de in totaal 187 voorstellingen op 35 locaties in Midden-Limburg. De organisatie spreekt van een bezoekersrecord.

Houben Souren was verantwoordelijk voor het grootste deel van de techniek. We waren nauw betrokken bij vele theaterproducties en zo ontstond er een totaalbegeleiding waarbij niet alleen techniek, maar ook tribunes, podiums en stroomvoorziening geregeld werden door de mensen van Houben Souren.

Organisator Jan Klompen was meer dan tevreden: “De techniek was super geregeld allemaal … als organisatie hebben we er geen omkijken naar gehad. En dat geeft een bijzonder rustig gevoel!”

Limburg Festival bood een programma boordevol theatertochten, straattheater en bijzonder theater op bijzondere locaties: in fabriekshallen, boerderijen, schuren, kerken, op en rond Mooder Maas en in de prachtige Midden-Limburgse natuur. Gedeputeerde van Cultuur Ger Koopmans, burgemeester Rianne Donders-de Leest van Roermond en voorzitter van het bestuur van het Limburg Festival Harry Tolkamp spraken lovende woorden aan het adres van het festival.

We kijken uit naar de volgende editie!

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.