Congrestechniek Congrestechniek Beeld, geluid en meer

Congrestechniek

Tijdens het Voorjaarscongres organiseert de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) een uitgebreid wetenschappelijk programma met verschillende symposia, cursussen, workshops en dergelijke.
Houben Souren werkt al jaren samen met de NVvP om jaarlijks het congres voor de oudste en grootste medisch wetenschappelijk beroepsvereniging technisch perfect vorm te geven.

Achter de coulissen

Beeld, geluid en meer

Om alle sessies, workshops, (groeps-)discussies en symposia soepel te laten verlopen, maakt Houben Souren gebruik van de beste licht- beeld- en geluidsapparatuur. Tijdens het driedaagse evenement zijn 15 ervaren en betrokken technici aan de slag om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Voor de coulissen

Mariëlle Tweebeeke

Onze technici verzorgden alle beeld, geluid en lichttechniek voor de 23 congreszalen en beide auditoria in het MECC in Maastricht. Zo zijn bijvoorbeeld tijdens de plenaire sessie op de 2de dag de auditoria gekoppeld. Dit geeft elke keer weer een speciaal effect.

Hierdoor kunnen 1600 bezoekers de plenaire sessie bijwonen. Afgelopen jaar werd deze sessie voor gezeten door Mariëlle Tweebeeke, presentatrice van onder andere Nieuwsuur.
In de expo-foyer worden de wetenschappelijke onderzoeken gepresenteerd. Dat gebeurt zowel traditioneel via papieren posters, maar ook via een speciaal voor Houben Souren ontworpen poster-applicatie die met gebruik van een touchscreen bediend kan worden.

Mede door de samenwerking tussen Houben Souren en de NVvP verbleven ook dit jaar weer ruim 3000 (inter)nationale gasten drie dagen lang in de stad Maastricht.

Heeft deze case je geprikkeld?

Wij geven jou graag meer informatie over deze case, of de mogelijkheden voor jouw eigen evenement.

 

Voorbeeld casus downloaden

Bedankt voor uw interesse in de producten en diensten van Houben Souren. Vul het onderstaande formulier in om deze case te downloaden

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Brightlands opening campus

Voor velen was het een moment om niet te vergeten: de officiële opening van de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Op 12 september 2016 gaven prins Constatijn, gedeputeerde Twan Beurskens en minister Henk Kamp het startsein voor het project dat door middel van samenwerking tussen ondernemingen, studenten, onderzoekers en...

Audiovisuele inrichting Numidia

Onlangs heeft Houben Souren een groot aantal audiovisuele middelen geïnstalleerd in het nieuwbouw hoofdkantoor van Numidia te Herten. Door meerdere gesprekken met de opdrachtgever en diverse opties naast elkaar te leggen kreeg Houben Souren een beter beeld van de wens van opdrachtgever. Houben Souren heeft dit beeld vervolgens vertaald naar...

Petrochemical Pipeline Services

In samenwerking met Soons Interieurbouw hebben wij voor Petrochemical Pipeline Services (PPS) de (audiovisuele) kantoorinrichting verzorgd. Petrochemical Pipeline Services (PPS) gevestigd in Elsloo, verleent diverse diensten rond pijpleidingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Thijs Stobbelaar

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.