Limburgs ondernemerschap Limburgs ondernemerschap Grensoverschrijdend in beeld en geluid

Limburgs ondernemerschap

Limburg Leads is hét nieuwe evenement dat beleidsmakers en ondernemers uit de Euregio met elkaar wil verbinden. Twee dagen lang zijn er in het MECC in Maastricht allerlei presentaties, workshops, paneldiscussies en masterclasses. Onderwerpen die aan bod komen hebben te maken met duurzaamheid, digitalisering, health en talent.

Achter de coulissen

Grensoverschrijdend in beeld en geluid

Voor dit grensoverschrijdende netwerk event mocht Houben Souren de complete audiovisuele ondersteuning voorzien. Met het juiste licht, geluid en beeld gaven we extra sfeer en uitstraling aan het centrale plein. Ook verzorgden we de juiste audiovisuele middelen bij standhouders en richten we diverse podia in, waarbij er een hoofdrol weggelegd was voor onze nieuwe LED-wall.

Voor de coulissen

Blikvanger op de werkvloer

Midden op de beursvloer droegen we bij aan de uitstraling van het event. Door een tijdelijk verlaagd plafond te creëren, ontstond er een centraal plein dat door juiste sfeerverlichting extra cachet kreeg. Het geheel zorgde niet alleen voor sfeer, maar was ook een belangrijk oriëntatiepunt in de grote congreshal van MECC Maastricht.

Kennisdeling staat centraal

Tijdens Limburg Leads stond kennisdeling centraal. Grote en kleine ondernemingen lieten zien wat ze in hun mars hebben. Het gaat erom al deze partijen te verbinden, met elkaar aan tafel te brengen. Om zoveel mogelijk kennis te delen. Dat delen van kennis vindt onder andere plaats op verschillende podia, waar bezoekers kunnen luisteren naar verschillende sprekers.

Op ieder van deze locaties verzorgde Houben Souren de audiovisuele ondersteuning. Wij zorgen er met het juiste beeld en geluid voor dat alle sprekers zorgeloos hun presentatie kunnen geven. Mooi voorbeeld is het Limburg Theater waar Houben Souren koos voor een LED-wall. Met onze nieuwe modulaire LED-tegels creëerden we een prachtige high definition videowall. Die met zijn met haarscherpe beeld en een super strakke afwerking, de perfecte achtergrond vormt voor iedere presentatie.

Communicatie op de beursvloer

Op de beursvloer waren tijdens Limburg Leads veel overheidsinstellingen en kenniscentra vertegenwoordigd. Op de beursvloer hebben bezoekers laagdrempelige toegang tot alle deelnemende standhouders, en ook hier draagt Houben Souren zijn steentje bij. Voor verschillende standhouders realiseerden wij de audiovisuele ondersteuning. Zo verzorgden we onder meer tientallen LCD-schermen variërend in grootte van 32 tot 98 inch. En ook verschillende geluidsets en zelfs een complete DJ-booth werden door Houben Souren verzorgd.

Bovendien waren we -zoals op zoveel congressen en events- constant bereikbaar voor technische ondersteuning. Werkt je presentatie niet? Is het geluid niet naar wens? Wordt het videofilmpje niet goed weergegeven? Wij zijn slechts een telefoontje verwijderd. Ons team van ervaren technici helpt je snel en heeft altijd een oplossing klaar!

Totaalpakket

Want ook tijdens Limburg Leads verzorgde Houben Souren voor het complete pakket. Niet alleen hebben de juiste mensen in dienst, voor iedere situatie kunnen we de juiste oplossing voorzien. Of het nu gaat om een goed verstaanbare presentatie midden op een drukke beursvloer, een keurig ingerichte meeting in een aparte zaal of een prachtige presentatie op een haarscherp XL-scherm, Houben Souren zorgt ervoor. Met uitgebalanceerd geluid, licht- en beeldtechniek helpen wij onze klanten een evenement te creëren dat indruk maakt.

Heeft deze case je geprikkeld?

Wij geven jou graag meer informatie over deze case, of de mogelijkheden voor jouw eigen evenement.

 

Voorbeeld casus downloaden

Bedankt voor uw interesse in de producten en diensten van Houben Souren. Vul het onderstaande formulier in om deze case te downloaden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geavanceerde lichtinstallaties voor MECC Maastricht

Voor het onlangs gerenoveerde MECC in Maastricht mocht Houben Souren in samenwerking met Elation in twee auditoria geavanceerde lichtinstallaties plaatsen. Lees hier verder voor de details van deze casus.

Hybride Congres - Deltacommissie

Een congres organiseren ondanks de steeds veranderende maatregelen, kan dat? Vorige week werd in het MECC het bewijs geleverd dat dit op een veilige manier te organiseren valt. Tijdens dit hybride event waren er fysieke bezoekers maar werd de wowfactor ook overgebracht op het online publiek middels een volledig custom online...

Nieuwe raadzaal gemeente Beekdaelen

Op 1 januari 2019 gingen de gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen samen tot een nieuwe gemeente; de gemeente Beekdaelen. De bestaande raadzaal van het gemeentehuis in Nuth moest aangepast en compleet vernieuwd worden. Een belangrijk onderdeel was het vernieuwen van de discussie-installatie en de audiovisuele techniek. Na een gedegen selectieprocedure...

The Maastricht Debate

In aanloop naar de Europese verkiezingen vond in het Theater aan het Vrijthof onlangs The Maastricht Debate plaats. Vijf politieke leiders, die allemaal voorzitter van de Europese Commissie willen worden, gingen met elkaar in debat. Voor een jong publiek, voornamelijk bestaande uit studenten, en onder toeziend oog van nationale en...

Petrochemical Pipeline Services

In samenwerking met Soons Interieurbouw hebben wij voor Petrochemical Pipeline Services (PPS) de (audiovisuele) kantoorinrichting verzorgd. Petrochemical Pipeline Services (PPS) gevestigd in Elsloo, verleent diverse diensten rond pijpleidingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.