Full House tijdens de Limburg Happening Full House tijdens de Limburg Happening Meedenken en groots uitpakken

Full House tijdens de Limburg Happening

Ter ere van het 100-jarig jubileum van de Limburgse Werkgevers Vereniging – LWV werd de Limburg Happening georganiseerd. Château St. Gerlach was tot op de laatste stoel uitverkocht met Limburgse werkgevers die tijdens dit event o.a. mochten genieten van de Limburg Challenge waarbij het beste idee vóór Limburg werd gekozen. Houben Souren tekende voor beeld, geluid, licht, podium, aankleding en technische ondersteuning tijdens dit mooie event.

Achter de coulissen

Meedenken en groots uitpakken

We realiseerden dubbel projectie met full HD-projectoren ( inclusief synchroonbeeld), gebruikten een video/data mixer om tijdens het event alle beelden smooth over te kunnen schakelen, welke werden bediend vanuit de technische regie.

Voor de coulissen

Sfeervol met lef

De ingezette techniek varieerde van ‘plaatsing van een compleet podium’ en breedbeeld spanschermen tot o.a. trussing. Daarnaast leverden wij een totale audio oplossing, inclusief 20 draadloze headsets en 4 draadloze handmicrofoons voor alle sprekers.

In de achtergrond realiseerden we witte half-transparante voile doeken, welke vanaf de bodem werden aangelicht met wash ledspots waardoor de achterwand visueel volledig werd gehuld in huisstijlkleuren oranje-blauw en elke andere kleur die men wenste.

Huub Narinx | directeur

“We kijken terug op een geslaagd evenement, waarbij we iets terug wilden doen vóór Limburg. Dank aan alle gasten voor de vele complimenten, speciaal woord van dank aan Houben Souren Verhuur voor de uitstekende techniek, ook dank aan Leolux Living voor het prachtige meubilair en Chateau St. Gerlach voor de geweldige ontvangst”

Heeft deze case je geprikkeld?

Wij geven jou graag een dieper inzicht over de werkwijze van Houben Souren en we bespreken graag de mogelijkheden voor jou eigen evenement.

 

Voorbeeld casus downloaden

Bedankt voor uw interesse in de producten en diensten van Houben Souren. Vul het onderstaande formulier in om deze case te downloaden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

65 jaar BBB

De oudste horecavakbeurs van Nederland, BBB Maastricht, viert dit jaar haar 65e verjaardag. De drie dagen durende jubileumeditie vond plaats in MECC Maastricht. Met meer dan 125 verschillende programma-elementen zoals workshops en masterclasses, ruim 400 exposanten en meer dan 15.000 horecaprofessionals uit Nederland, België en Duitsland was ook deze editie...

The Maastricht Debate

In aanloop naar de Europese verkiezingen vond in het Theater aan het Vrijthof onlangs The Maastricht Debate plaats. Vijf politieke leiders, die allemaal voorzitter van de Europese Commissie willen worden, gingen met elkaar in debat. Voor een jong publiek, voornamelijk bestaande uit studenten, en onder toeziend oog van nationale en...

Rabobank Prinsjesdaglezing

Op woensdag 18 september nodigden de Limburgse Rabobanken hun klanten uit voor de jaarlijkse Prinsjesdaglezing. Tijdens Prinsjesdag wordt de miljoenennota gepresenteerd in Den Haag. Maar wat betekent dat voor mijn individuele situatie? Rabobank vertelde het haar klanten tijdens dit event in Theaterhotel De Oranjerie.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.