Brightlands Polymer Conference

Afgelopen week was Abdij Rolduc in Kerkrade de locatie voor de internationale Brightlands Polymer Conference 2019. Van 9 tot 11 september mocht Rolduc de gastlocatie zijn voor deze conferentie waar innovatieve onderwerpen en ontwikkelingen in de toepassingen van polymeren voor de menselijke gezondheid worden besproken. Een driedaags evenement waar ondernemers, onderzoekers, studenten en professionals kennis uitwisselen en contacten leggen.

Drie dagen

De Brightlands Rolduc Polymer Conference is uitgegroeid tot een prestigieus evenement met sprekers en deelnemers uit tientallen landen. Dit jaar stond onder andere de ontwikkeling op het gebied van biomedische (bio)kunststoffen voor medische toepassingen centraal. Een van sprekers was Nobelprijswinnaar Professor Bob Grubbs. Maar Professor Grubbs was zeker niet de enige interessante spreker, verspreid over meerdere congresdagen betraden nog meer dan veertig onderzoekers en toppers uit het bedrijfsleven het podium.

Houben Souren

Audiovisueel partner

Als audiovisueel partner van Brightlands mocht Houben Souren ook op deze locatie in Kerkrade de audiovisuele ondersteuning verzorgen. Tijdens het gehele event zorgden onze ervaren technici ervoor dat de presentaties van alle sprekers vlekkeloos verliepen. Niet alleen verzorgden we HD-projectie achter het podium, ook verzorgden onze geluidstechnici voor het best mogelijke geluid. Op die manier waren sprekers altijd goed zichtbaar, verstaanbaar en perfect te volgen voor alle aanwezigen. Dit mochten we niet alleen in de plenaire ruimte voorzien, maar ook in beide break-out rooms stonden onze mensen paraat. Onze ervaren technici weten namelijk dat het bij dit soort evenementen in een keer goed moet, daarom werden alle presentaties vooraf gecontroleerd. Onze technici lopen samen met de spreker iedere presentatie door en checken of alle technische aspecten in orde zijn. Zo nemen we de technische touwtjes in handen, waardoor de spreker zich kan focussen op zijn verhaal.

Tevreden klant

Na drie dagen mochten we terugkijken op een succesvol event en heel belangrijk een tevreden klant. De waardering van onze klanten is voor ons heel belangrijk en dus nemen we dit compliment maar wat graag in ontvangst! Wij kijken alvast uit naar de volgende editie.

“De Brightlands Rolduc Polymer Conference was een succes. Ik heb echt veel positieve reacties gekregen tijdens en na afloop van de conferentie. Men is heel lovend de gang van zaken met betrekking tot de presentaties tijdens de conferentie. Wij erg tevreden en blij met het resultaat. Ik dank jullie allemaal voor de fijne samenwerking en de oplossingsgerichtheid als dat nodig was. Dank, zonder jullie was dit allemaal echt niet gelukt!”
Erica van den Oever, Event Manager Brightlands Chemelot Campus

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.