Brightlands Centre Court van start!

Woensdag 16 november 2016 is het Center Court op de Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen officieel geopend.

Houben Souren heeft in dit gebouw een groot aantal ruimtes voorzien van audiovisuele apparatuur. Uiteraard waren we ook betrokken bij de opening in het auditorium door de Commissaris van de Koning van de Provincie Limburg, drs. Th. J.F.M Bovens, en Directeur-Generaal dr. B. Leeftink van het Ministerie van Economische Zaken. In verband met de grote interesse kon er live worden meegekeken vanuit de centrale hal in Center Court op 4x 84” High Brightness UHD scherm, eveneens geïnstalleerd door Houben Souren. Het afgelopen jaar is Houben Souren druk in de weer geweest met de installatie van een groot aantal flatscreens, projectoren, (draadloze) presentatiesystemen en audio apparatuur in het Center Court gebouw. We zijn er trots op dat de ruimtes momenteel allen in gebruik zijn en dat wij mee mochten helpen aan de realisering van dit fantastische gebouw.

 

Nieuwe vestiging Houben Souren in Center Court

Om snel ter plaatse te zijn bij aanvragen of eventuele defecten of problemen heeft Houben Souren een nieuwe vestiging geopend in het Center Court. Vaste medewerker van Houben Souren; Tijs Verfürth zal deze vestiging permanent gaan bemannen. Tijs is uiteraard ook beschikbaar om andere bedrijven op het Chemelot terrein of in de regio Sittard-Geleen te adviseren bij de aanschaf of huur van audiovisuele apparatuur.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.