Benefiet gala diner in de A2 tunnel

Op 12 september heeft in de A2 tunnel een uniek galadiner plaatsgevonden waarvan de opbrengst naar de Ronald McDonald Huizen in Maastricht en Valkenburg gaat.
Tijdens dit eenmalig event voor het goede doel hebben 600 gasten, onder begeleiding van gastheer Robert ten Brink, kunnen genieten van een heerlijk diner met bijpassend entertainment.

Als video leverancier verzorgde Houben Souren Verhuur de complete HD camera regie met behulp van 4 bemande camera’s voor de videoregistratie. Daarnaast werd er gezorgd voor de schakeltechniek en de videodistributie naar 9 projectoren. Op die wijze werd de volledige tunnelwand voorzien van videoprojectie met live beelden en films. Ook in het voortraject heeft Houben Souren een belangrijke adviesrol gehad om, binnen de kaders, het maximaal haalbare uit het project te halen.

“De worst case evenementenlocatie ever”, volgens Lidwine Goessens van evenementenbureau TreaT. Een bouwplaats zonder elektriciteit, stromend water en licht. Maar voor de medewerkers van Houben Souren geen probleem, zeker gezien de ervaringen die opgedaan zijn op andere bijzondere locaties (zoals bv de A73 tunnel bij Roermond die voor de opening door Houben Souren omgedoopt was tot theater).

Buiten de unieke locatie uiteraard is het ook heel bijzonder dat dit evenement mogelijk is gemaakt door de samenwerking tussen veel partijen die (een deel van) hun diensten en materialen in de vorm van sponsoring aanbieden. Zo was Houben Souren verantwoordelijk voor de complete videotechniek, Demo Productions voor de verlichting en Media Service Maastricht voor het geluid. Samen werken en samenwerken!

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.