Whitepaper Hybride Vergaderen

Houben Souren

Connect today, with tomorrow’s hybrid meeting

Door de gedeeltelijke terugkeer naar kantoor krijg je te maken met situaties waarin men verspreid zit over verschillende locaties. Conference calls en interactieve videomeetings zijn de nieuwe standaard geworden. De nieuwe manier van werken, het hybride vergaderen, kan zeer gunstig uitpakken voor het welzijn, de productiviteit en effectiviteit van werknemers en daarmee ook de prestaties van het bedrijf. Maar let op: je organisatie moet daar wel op ingericht zijn!

Een Hybride vergaderruimte biedt de uitkomsteen efficiënt ingerichte vergaderruimte met professionele conference hardware. Ideaal voor videoconferenties, collaboratie, samenwerken op afstand, videocommunicatie en presentatie. In onze whitepaper lees je hoe een Hybride vergaderruimte jou helpt professioneel te vergaderen en hybride samen te werken.

Download whitepaper 

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.