Amstel Gold Race 2019

De 54ste editie van de Amstel Gold Race op 21 april 2019, was een van de mooiste koersen uit de geschiedenis van de enige Nederlandse wielerklassieker. Een prachtig parcours, een ijzersterk deelnemersveld en rijen dik publiek, zorgde voor een onvergetelijke koers, die eindigde in een climax die door niemand voor mogelijk werd gehouden.

Met trots mocht Houben Souren in opdracht Lambrix Electrotechniek de video-infrastructuur verzorgen bij de finishstreep op de Rijksweg in Vilt. Rondom de finish verzorgden wij de video-input voor verschillende LCD-schermen en ledwalls waarop alle aanwezigen voorzien werden van de laatste informatie en het verloop van de wielerkoers op de voet konden volgen.

Alle schermen werden door onze ervaren technici vanaf een centrale plek van input voorzien, met behulp van een speciaal voor dit evenement aangelegd glasvezelnetwerk. Dit glasvezelnetwerk zorgde niet alleen voor een supersnelle verbinding, maar we kozen ook voor dubbele bekabeling, zodat we bij eventuele problemen altijd konden terugvallen op het tweede netwerk. Gelukkig bleken de getroffen voorzorgsmaatregelen niet nodig te zijn, en konden ook onze technici terugkijken op een succesvol verlopen koers.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.